Aktuelt

 


Akut videokonsultation

Efter sommerferien starter vi op på et nyt tiltag, hvor der hver dag vil sidde en læge klar til videokonsultation mellem kl. 8.00-8.30. Videokonsultationen er fortrinsvist til mindre, akutte problemstillinger.
For at kunne bruge videokonsultationen, skal man oprette sig på app’en “Min Læge”. På app’en kan du gå ind “Videokonsultation”. Når du klikker på “Start videosamtale”, vil du komme ind i en kø, som lægen kan se på sin skærm. Når det er din tur, vil lægen opstarte videosamtalen. Det er vigtigt du holder app’en åben indtil da.

Video- og telefonkonsultation
I forbindelse med Covid-19 pandemien, gør vi i øget omfang brug af at lave telefonkonsultationer i stedet for fremmøde i klinikken. Vi har også fået mulighed for at lave videokonsultationer over app’en “Min Læge”.

-

Online tidsbestilling
Vi har lukket for online tidsbestilling for nuværende, og vi beder dig i stedet ringe på 8652 0077 ml. kl. 8-12, hvis du ønsker at bestille en tid.

HPV-“Catch-up”-program

HPV “Catch-Up” program
D. 1. februar træder et nyt “catch-up” program i kraft. Programmet er midlertidigt og skal supplere det permanente HPV-vaccinationsprogram, der også er en del af børnevaccinationsprogrammet. Læs mere om, hvem der kan få HPV vaccination.

 

Udskrivelse af afhængighedsskabende medicin 
Styrelsen for Patientsikkerhed har lavet nye retningslinjer, som betyder at udskrivelse af Morfin og afhængighedsskabende medicin kun kan ske ved konsultation med personligt fremmøde.

Enstrenget visitation:
Der er  indført enstrenget visitation i Region Midt. Det betyder at alle ved akut behov for læge, ved sygdom eller skader, skal kontakte os (8652 0077) i hverdagene kl. 8-16 og vagtlæge (7011 3131) fra 16-8 og i weekender. Man skal nu ikke længere selv kontakte skadestuen.